Waar wij u mee van dienst kunnen zijn:

Bart Riooltechniek is een specialist op het gebied van ontstoppen, onderhoud en vernieuwing. Met een snelle maar deskundige analyse wordt het probleem aan uw riolering in kaart gebracht. U ontvangt direct een prijsindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent.

De techniek staat niet stil en Bart Riooltechniek evenmin. Door continue te innoveren bieden wij altijd een hoogwaardige en efficiënte oplossing.

Ontstoppen doen wij graag voor u, maar wij begrijpen dat rioleringsproblemen voor ongemak kunnen zorgen. Door middel van preventief onderhoud aan het rioolstelsel kunnen verstoppingen beperkt of zelfs voorkomen worden. Wij helpen u graag met het opstellen van een onderhoudsplan.

Soms is onderhoud alleen niet meer voldoende en moet een deel van de riolering gerepareerd of zelfs vervangen worden. Dit kan leiden tot kosten waar u ongetwijfeld niet op zit te wachten. Wij zullen de opties dan ook eerst met u bespreken voordat wij aan de slag gaan.

Klik hier

Heeft u dringend hulp nodig?

Klik hier

Ervaringen

Bart Riooltechniek is een prettig bedrijf om over de vloer te hebben. Men werkt snel, doeltreffend en schoon. Dit is iets wat wij bij collega’s wel eens anders hebben ervaren.
Inmiddels zijn wij met onze 24 appartementen in de VvE ruim 5 jaar een tevreden klant.
Dhr. Koppen , VvE 't Langegrachthuys