Grondig reinigen

Regelmatig reinigen van het riool verkleint de kans op een verstopping. Wanneer het vuil aan de binnenkant van de riolering verwijderd wordt, zal er minder vuil aan de wanden hechten. Wij kunnen het riool snel en grondig voor u reinigen.

Herkennen van noodzaak

Dagelijks stroomt er vele liters water, gemengd met vet en ander vuil, door het riool. Dit vuil hoopt zich na verloop van tijd op in uw riolering. Water kan hierdoor minder goed wegstromen. Hier merkt u doorgaans weinig van, totdat het water ineens niet meer wegloopt na het afwassen, of de straatkolken overstromen tijdens een harde regenbui.

Zakelijke verplichting

Vet is een grote boosdoener voor riolering en drinkwater. Wist u dat er na iedere jaarwisseling gemiddeld 10 miljoen euro schade is aan het rioolstelsel door het weggooien van oliebollenvet in de afvoer? Om deze reden heeft de overheid een vetscheider verplicht gesteld voor ondernemingen die veel vet afvoeren.

Reinigen en controle vetafscheider

Vetafscheiders zorgen voor een effectieve en milieuvriendelijke afscheiding van vetten in afvalwater. Het is van belang om de afscheiders regelmatig te reinigen. Afscheiders vol vet kunnen geen vuil water meer opvangen en scheiden. Onze specialisten hebben veel ervaring met het leegzuigen en reinigen van vetafscheiders. Tijdens het reinigen controleren wij gelijk of de vetafscheider nog in goede staat is of onderhoud nodig heeft.

Maak nu een afspraak