Reparatie en renovatie

Door tijdig kleine beschadigingen en slijtages te laten herstellen blijft het riool langer in goede staat. Soms helpt ontstoppen echter niet meer en is uw riool toe aan een reparatie of vernieuwing. Op ten duur kan een leiding bijvoorbeeld verzakken of gaan lekken waardoor water niet goed kan wegspoelen. Vernieuwen doen we alleen als een reparatie niet meer volstaat. Zo komt u niet onnodig voor hoge kosten te staan.

Hoe wij de werkzaamheden uitvoeren?

Door continue te innoveren maken wij gebruik van de beste technieken om onze werkzaamheden uit te voeren. Dankzij geavanceerde apparatuur is hak- en breekwerk in de meeste situaties niet meer nodig. Voor u betekent dit een reparatie van hoge kwaliteit, secuur en netjes uitgevoerd. Vanaf het begin- of eindpunt van de riolering wordt het te repareren deel bereikt. Op afstand wordt dit deel nauwkeurig gerepareerd of gerenoveerd. Niet meer dagen lang een opengebroken straat of vloer maar een snelle, effectieve oplossing.

Hakken en breken; bij de titel schrikt u zich al rot, toch?

Wij begrijpen dat u zo min mogelijk rommel wenst. Thuis hebben onze monteurs ook allemaal een nette keuken, houden niet van een bende. Dus maken dat bij u óók niet.

Mocht er grondig moeten worden gerepareerd doen wij dit eerst in overleg én met een duidelijk plan van aanpak. Daarnaast zorgen wij dat uw keuken weer netjes en schoon is zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden.