Bart: “We zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week”

Bart riooltechniek is een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor uw riool en afvoer dat sinds 2001 kan ontzorgen. Met geavanceerde apparatuur en technische kennis zijn wij in staat om voor zowel bedrijven als particulier uw wensen realiseren en problemen aan te pakken. Met Bart riooltechniek kiest u voor één aanspreekpunt dat het gehele project volledig zal verzorgen.

Ondanks de persoonlijk titel “Bart” bestaat ons bedrijf niet uit enkel één persoon, met diverse monteurs op de weg en daarnaast een backoffice zijn wij een behoorlijk dynamisch team. En Bart zelf… Ja, die werkt uiteraard keihard op alle vlakken mee!

Bart Riooltechniek is gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en vernieuwen van rioleringsstelsels. Kwaliteit gecombineerd met hoogwaardige en snelle service staan voorop bij het oplossen van ieder probleem met betrekking tot riolering, zowel voor de publieke sector als voor particulieren. Door de deskundige beoordeling van het probleem en het gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve technieken, is Bart Riooltechniek in staat een betrouwbare, degelijke en snelle service te bieden op milieuvriendelijke wijze.